foto

Over Zpinazie

Stichting theaterwerkgroep Zpinazie is in 1997 gestart door een groep van 5 jonge artistieke en enthousiaste mensen.

Zpinazie richt zich op echte amateurs, volwassenen die graag naast hun andere bezigheden (werk, studie enz.) als hobby met theater bezig willen zijn. Natuurlijk betekent dit niet dat we geen kwaliteit nastreven. De projecten worden onder begeleiding van een zeer ervaren en profesioneel productieteam gemaakt.

De projecten van Zpinazie zijn theatervoorstellingen, zowel musical als toneel. Als partner van CKC & Partners repeteren we iederen zondagavond (17:00 tot 22:30) in het CKC gebouw in Zoetermeer (leidsewallen 80). We maken de projecten als groep, dat betekent dat we stimuleren dat je op alle mogelijke gebieden mee kunt denken. Het productieteam heeft hierin natuurlijk wel een leidende rol.

Net als bij iedere amateurgezelschap en hobby zijn er uiteraard ten alle tijde kosten verbonden aan deelname. Deze verschillen per project, ben geďnteresseerd in deelname houd dan onze website of facebookpagina in de gaten of vul het contactformulier in.

Ook als je achter de scherm mee wilt helpen kan je het contactformulier invullen.


Sponsers en donateurs


Wil je Zpinazie financieel ondersteunen als privé persoon of met je bedrijf neem dan ook gerust contact met ons op via het contactformulier.